arkitekttegnestuen yderskov

Pris og økonomi

Ny villa, sommerhus, om- eller tilbygning?

Det giver altid tryghed at have overblik over sin økonomi - også når man skal bygge. Vi sikrer at I har overblik over jeres byggeøkonomi inden I for alvor går i gang.

Uanset hvilke byggeplaner I har, om det er mere plads i en ny villa eller en om- og tilbygning af det hus I allerede har. Drømmer I om at holde ferien I jeres eget sommerhus. 

Se huse og villaer    Se om- og tilbygninger   Se renoveringer 

Se sommerhuse

 

Allerede ved det gratis førstegangsmøde giver arkitekt Chris Yderskov jer skøn over prisen på jeres drømmehus. Vi har erfaring for at bygherre gerne vil have et indblik i sin pris inden vi går igang. En prisindikation kan give jer et overblik over hvilke byggeplaner der er realiserbare.

Når I er blevet helt afklaret om jeres ønsker til jeres nye byggeri, uanset om det er ny villa eller om- og tilbygning eller sommerhus, bliver jeres projekt bearbejdet til myndighedsprojekt. Det danner grundlaget for jeres byggetilladelse.

Når byggetilladelsen er i hus, bearbejdes projektet til udbudsprojekt. Udbudsprojektet danner grundlag for prisen på jeres byggeri. Projektet udsendes til entreprenører - 3-4 af hver hvorefter de afgiver deres pris ved licitation. Allerede her er prisen på projektet kendt. 

Herefter kan vi sammen finde alternativer og måder at nedbringe prisen hvis I ønsker det.

I har stor indflydelse på hvad jeres byggeri kommer til at koste, og vi har stor erfaring i, og er meget behjælpelige med at finde gode alternativer så prisen på projektet holdes nede. Løbende under udarbejdelsen af projektet orienteres I om hvad der gør projektet billigere og hvad der fordyrer det. Så ved I hele tiden hvor økonomien peger hen.

Vores honorar erikke afhængig af byggesummen  og du får det oplyst umiddelbart efter det gratis førstegangsmøde. Vores honorar er konkurrencedygtigt og tåler at blive holdt op mod den kvalitet og de ydelser I får ved at vælge at samarbejde med os.

Mange arkitekters honorar er en procentdel af byggesummen. Det er vores honorar ikke og derfor kan vi med god samvittighed hjælpe jer til så lav en byggepris som muligt. Vi har kun interesse i, at vores kunder får det hus de drømmer om og til den bedste pris.

Vi tør godt sige, at vi er konkurrencedygtige både på pris og kvalitet- også i forhold til de fleste typehusfirmaer. Forskellen på os og dem er, at vi hver gang leverer et unikt byggeri som ikke findes andre steder!

For flere oplysninger om byggeprocessen.

Ad hoc-opgaver løses til kr. 925,- excl. moms og kr. 1.156,25 incl. moms.